ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΕΣ (Αυτοκίνητα) down arrow

Αερογραφίες  σε αυτοκίνητα (Ι.Χ., τζιπ, επαγγελματικά, αγωνιστικά, φορτηγά), νταλίκες, τράκτορες, καπό αυτοκίνητων, καλύμματα ρεζέρβας, πάνελ  ηχοσυστημάτων, κονσόλες οργάνων, τάπες ρεζερβουάρ βενζίνης και άλλα…

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:
Ιδιώτες, Επαγγελματίες στο χώρο της βαφής οχημάτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, σκαφών, επίπλων.


Αυτοκίνητα
Αερογραφία σε DCV Citroen. Το αυτοκίνητο είναι βαμμένο δίχρωμο (λευκό και κόκκινη πέρλα) με φλόγες στα φτερά και το καπό και αερογραφία στις πόρτες το γνωστό βράχο red rock, από την Αυστραλία!! Αερογραφία σε DCV Citroen. Ένα τεράστιο φερμουάρ διατρέχει όλο το μπροστινό καπό, το οποίο συνεχίζει και στο πίσω καπό του αυτοκίνητου. Ιδιαίτερα καλόγουστο θέμα που κάνει το όχημα ξεχωριστό!!!
Καλύματα Ρεζέρβας
Αερογραφίες σε καλύμματα ρεζέρβας σε όλα τα τζιπ!! Vitara, Terios, Rav4, Land Rover, Forester, Pajero, Jimny, Cherocke κλπ… Όλα αποτελούν  καμβά για υπέροχες δημιουργίες με ολοζώντανα χρώματα και απίστευτη λεπτομέρεια!!!! Αερογραφία με θέμα λύκους που τρέχουν σε χιονισμένο τοπίο κάτω από το φως του φεγγαριού Αερογραφία σε κάλυμμα ρεζέρβας με μουσικό θέμα.. αρμόνιο και κιθάρα !!! Αερογραφία με θέμα μαύρο πάνθηρα που επιτίθεται!! Αερογραφία με θέμα από την ελληνική μυθολογία. Ο Ατλάντας που κρατάει τη γη στους ωμούς του !! Εμπνευσμένο από μια εικονογράφηση του πασίγνωστου εικονογράφου Boris Vallejo!!
Αερογραφία με θέμα κυνηγόσκυλα και πάπιες την ώρα του κυνηγίου!!! Αερογραφία με θέμα από την ελληνική μυθολογία. Ο αρχηγός των θεών του Ολύμπου Δίας, κρατάει την ασπίδα και τον κεραυνό στα χέρια του! Αερογραφία - παράσταση με τον γνωστό ήρωα καρτούν….Ταζ. Άλλοι ιδιαίτερα δημοφιλής ήρωες που ζητούνται συχνά για αερογραφιες είναι , Σιλβέστρο, Μπανκς Μπάνυ ,Κογιότε ,Μπιπ-Μπιπ, Ταζ, Ντόναλντ, Μίκυ, Αστερίξ, Οβελίξ
Καπώ Αυτοκινήτων
Αερογραφία σε πίσω καπό DCV Citroen με θέμα καγκουρό το οποίο οδηγεί Harley Davidson σε ερημικό τοπίο της Αυστραλίας!!! Έγινε σε επαγγελματικό όχημα της εταιρίας happy rider-μότο βαφές (συνεργαζόμενη εταιρία) Αερογραφία σε πίσω καπό από Toyota starlet με θέμα τον Ayrton Sena!!! Αερογραφία με δράκο ο οποίος φαίνεται σαν να ξεπηδάει μέσα από το καπό !! Το καπό είναι βαμμένο με χρώματα χαμαιλέων που αλλάζουν 4-5 αποχρώσεις ανάλογα με τη γωνία που πέφτει το φως επάνω τους!!!!! Αερογραφία σε καπό αγωνιστικού αυτοκινήτου… Αναλαμβάνω αερογραφίες σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο – όχημα κάθε τύπου και μάρκας!!! Αερογραφία σε καπό από Mίνι cooper της εταιρίας red bull Ελλάς.. θέμα τι άλλο από τα λογότυπα της εταιρίας …Η red bull αποτελεί μια από τις συνεργαζόμενες εταιρίες τα τελευταία χρόνια, της οποίας αναλαμβάνω την επισκευή με αερογράφο των λογότυπων red bull, στα εταιρικά αυτοκίνητα σε περιπτώσεις μικροζημιών και γρατσουνιών !!!
Διάφορα Αυτοκινήτων (Καπώ, Panel, Τάπες)
Αερογραφία σε πάνελ ηχείων με θέμα καρχαρίες!!! Το πάνελ έχει μήκος περίπου 1,20 μ και μαζί με το δίδυμο αδερφάκι του αποτελούν τα κύρια στοιχεία ηχοσυστήματος στο πίσω μέρος εκθεσιακού IX αυτοκίνητου … εννοείτε ότι τα πίσω καθίσματα …… απουσιάζουν!!!! Αερογραφία σε πάνελ ηχείων και κονσόλα οργάνων ΙΧ αυτοκίνητου …θέμα ….tribal σχέδια και κεραυνοί σε έντονο γαλάζιο χρώμα !! trendy λεπτομέρεια… ο Tαζ με ηχεία στα αυτιά να ακούει μουσική!!! Αερογραφία σε πάνελ ηχείων και κονσόλα οργάνων ΙΧ αυτοκίνητου …θέμα ….tribal σχέδια και κεραυνοί σε έντονο γαλάζιο χρώμα !! trendy λεπτομέρεια… ο Tαζ με ηχεία στα αυτιά να ακούει μουσική!!! Αερογραφία σε καπάκια από φορτηγό νταλίκα με θέμα ,πληθωρικές αιθέριες υπάρξεις, ελαφρά ντυμένες !!! Αναλαμβάνω επίσης αερογραφίες σε νταλίκες, τράκτορες, φορτηγά, βυτία, λεωφορεία και γενικά οποιοδήποτε όχημα…. Ότι κινείται το βάφουμε!!!! Διάφορα θέματα φτιαγμένα με αερογράφο στην τάπα ρεζερβουάρ του αυτοκίνητου!!! Εύκολη, γρήγορη, φτηνή, λύση που όμως δίνει μια νότα διαφορετικότητας στο όχημα … χωρίς όμως υπερβολή!!!
Διάφορα θέματα φτιαγμένα με αερογράφο στην τάπα ρεζερβουάρ του αυτοκίνητου!!! Εύκολη, γρήγορη, φτηνή, λύση που όμως δίνει μια νότα διαφορετικότητας στο όχημα … χωρίς όμως υπερβολή!!! Διάφορα θέματα φτιαγμένα με αερογράφο στην τάπα ρεζερβουάρ του αυτοκίνητου!!! Εύκολη, γρήγορη, φτηνή, λύση που όμως δίνει μια νότα διαφορετικότητας στο όχημα … χωρίς όμως υπερβολή!!! Διάφορα θέματα φτιαγμένα με αερογράφο στην τάπα ρεζερβουάρ του αυτοκίνητου!!! Εύκολη, γρήγορη, φτηνή, λύση που όμως δίνει μια νότα διαφορετικότητας στο όχημα … χωρίς όμως υπερβολή!!! Διάφορα θέματα φτιαγμένα με αερογράφο στην τάπα ρεζερβουάρ του αυτοκίνητου!!! Εύκολη, γρήγορη, φτηνή, λύση που όμως δίνει μια νότα διαφορετικότητας στο όχημα … χωρίς όμως υπερβολή!!!
www.myartwork.gr