ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΕΣ (Κράνη) down arrow

Custom βαφές και αερογραφίες σε κράνη (μοτοσικλέτας, full face, ανοιγόμενα, εντούρο, ανοιχτού τύπου, ποδηλατικά). Ολική βαφή, τοπική επισκευή χρώματος και γραφικών σε περίπτωση μικροζημιών!!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:
Ιδιώτες, Επαγγελματίες στο χώρο της βαφής οχημάτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, σκαφών, επίπλων.


Aερογραφία σε κράνος με θέμα πάνθηρα Aερογραφία σε κράνος arai με θέμα τον αρχαίο ναό της ακρόπολης Aερογραφια σε αγωνιστικό κράνος για cart Αερογραφία σε κράνος με θέματα από τη ιαπωνική κουλτούρα, επιγραφές, σύμβολα γιν-γιαν (gin-gian), πορτραίτο πολεμιστή σαμουράι με τη χαρακτηριστική μάσκα Αερογραφία σε κράνος με θέματα από τη ιαπωνική κουλτούρα, επιγραφές, σύμβολα γιν-γιαν (gin-gian), πορτραίτο πολεμιστή σαμουράι με τη χαρακτηριστική μάσκα
Αερογραφία σε κράνος με θέματα από τη ιαπωνική κουλτούρα, επιγραφές, σύμβολα γιν-γιαν (gin-gian), πορτραίτο πολεμιστή σαμουράι με τη χαρακτηριστική μάσκα Συνδυασμός γραμμικού θέματος και αερογραφία σε κράνος εντούρο με θέμα μοτοσικλέτα και αναβατή στη έρημο (Paris - Dacar) Πρωτότυπο θέμα σε κράνος που μοιάζει με ανθρώπινο κρανίο. Η μαύρη ζελατίνα του κράνους έχει ενσωματωθεί στη σχεδίαση κ μοιάζει σαν να είναι γυαλιά ήλιου. πολύ ζωντανή απόδοση του ανθρώπινου εγκέφαλου που μοιάζει αληθινός. Κάτω από τη μεταλλική πλάκα στο κρανίο φαίνεται και ο μονοπύρηνος επεξεργαστής PENTIUM 4 στα 100 mega hertz !!! Πρωτότυπο θέμα σε κράνος που μοιάζει με ανθρώπινο κρανίο. Η μαύρη ζελατίνα του κράνους έχει ενσωματωθεί στη σχεδίαση κ μοιάζει σαν να είναι γυαλιά ήλιου. πολύ ζωντανή απόδοση του ανθρώπινου εγκέφαλου που μοιάζει αληθινός. Κάτω από τη μεταλλική πλάκα στο κρανίο φαίνεται και ο μονοπύρηνος επεξεργαστής PENTIUM 4 στα 100 mega hertz !!! Αερογραφία σε κράνος arai με ήρωες από το περίφημο κόμικς joe-bar team σε συνδυασμό με την ελληνική σημαία
Αερογραφία σε κράνος arai με ήρωες από το περίφημο κόμικς joe-bar team σε συνδυασμό με την ελληνική σημαία Αερογραφία σε κράνος Nolan x-lite με κεντρικό θέμα τον Darth Vader με φόντο διαστημικές μάχες από την ταινία πόλεμος των άστρων (star wars) Αερογραφία σε κράνος Nolan x-lite με κεντρικό θέμα τον Darth Vader με φόντο διαστημικές μάχες από την ταινία πόλεμος των άστρων (star wars) Αερογραφία σε arai RX7-XX με τον Λούκι-Λουκ, αναβατή σε μια BMW 1200 RT αντί για την Ντόλυ !!!! Αερογραφία σε κράνος Shoei που μοιάζει με κεφάλι δεινόσαυρου ή κάποιο άλλο φανταστικό πράσινο τέρας με κοφτερά δόντια και άγριο βλέμμα!!
Αερογραφία σε ανοιγόμενο κράνος Nolan N90 με κεντρικό θέμα τίγρη που βρυχάται απειλητικά. Όλο το κράνος είναι βαμμένο σε χρώματα που θυμίζει δέρμα τίγρης με τις χαρακτηριστικές μαύρες ρίγες Αερογραφία σε ανοιγόμενο κράνος Nolan N90 με κεντρικό θέμα τίγρη που βρυχάται απειλητικά. Όλο το κράνος είναι βαμμένο σε χρώματα που θυμίζει δέρμα τίγρης με τις χαρακτηριστικές μαύρες ρίγες Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια κ κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια κ κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια κ κορυφαία ποιότητα βαφής.
Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια κ κορυφαία ποιότητα βαφής. Δίχρωμη αερογραφία σε κράνος arai που θυμίζει τη ρετρό εποχή της κλασικής μοτοσικλέτας Αερογραφία σε Nolan κράνος με το koyote να σκέφτεται τι άλλο, παρά νέους τρόπους για να πιάσει το bip bip. Αερογραφία σε κράνος με θέματα κάστρα δράκους και ιππότες σε μια ονειρική ατμόσφαιρα Αερογραφία σε κράνος με θέματα κάστρα δράκους και ιππότες σε μια ονειρική ατμόσφαιρα
Αερογραφία λευκού αετού που πετάει πάνω από ορεινό τοπίο με καταιγίδες και κεραυνούς Αερογραφία σε κράνος arai με τη χαρακτηριστική μασκότ από το κράνος του περίφημου γιατρού των moto gp Valentino Rossi Αγωνιστικό κράνος cart βαμμένο στα χρώματα του πρωταθλητή Michael Soumacher (ρεπλίκα) Αγωνιστικό κράνος cart βαμμένο στα χρώματα του πρωταθλητή Michael Soumacher (ρεπλίκα) Αγωνιστικό κράνος cart βαμμένο στα χρώματα του πρωταθλητή Michael Soumacher (ρεπλίκα)
Αερογραφία ταζ σε κράνος arai, από τα πλέον δημοφιλή θέματα για αερογραφία όσον αφορά cartoons και ήρωες της Disney Αερογραφία σε κράνος, με θέμα εξώφυλλο από cd των Manowar (kings of metal) Αερογραφία σε κράνος - δρακός Αερογραφία σε κράνος – διαβολικός joker Κράνος καρτ βαμμένο στα χρώματα του κράνους του πρωταθλητή της φόρμουλα 1 Ayrton Sena (ρεπλίκα)
Κράνος καρτ βαμμένο στα χρώματα του κράνους του πρωταθλητή της φόρμουλα 1 Ayrton Sena (ρεπλίκα) Αερογραφία σε κράνος arai με ωραίο γραμμικό σχέδιο. Σε μπλε ασημί και μαύρο με κύρια στοιχεία τα λογότυπα της Yamaha και Dainese. Αερογραφία σε κράνος arai με ωραίο γραμμικό σχέδιο. Σε μπλε ασημί και μαύρο με κύρια στοιχεία τα λογότυπα της Yamaha και Dainese. Εντούρο κράνος σε μπλε και ασημί χρώμα, με αερογραφία την ελληνική σημαία, το λογότυπο της Suzuki καιτο λαγό της εταιρίας fast moto trans. Εντούρο κράνος σε μπλε και ασημί χρώμα, με αερογραφία την ελληνική σημαία, το λογότυπο της Suzuki καιτο λαγό της εταιρίας fast moto trans.
Αερογραφία σε κράνος. Ήρωας από την ταινία star wars Αερογραφία σε κράνος. Ο σκοτεινός άγγελος, η καλή και η κακή πλευρά που κρύβει μέσα του ο άνθρωπος. Αερογραφία σε arai rx7xx, αντιγραφή εργοστάσιου μοντέλου της arai (kevin schwantz ρεπλίκα). Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφία σε κράνος arai με θέμα εικονογραφήσεις του Leonardo da vinci, καλλιτέχνης, ζωγράφος, γλυπτής ,εφευρέτης, και επιστήμονας.
Αερογραφία σε κράνος Arai που θυμίζει αρχαίο κράνος πολεμιστών. Αερογραφία σε κράνος με κινηματογραφικά θέματα από τις ταινίες ο σημαδεμένος (Scarface) και ο ταξιτζής (Taxi driver) με πρωταγωνιστές τους Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ ντε Νίρο αντίστοιχα. Trendy λεπτομέρειες οι αγαπημένες φράσεις των ηρώων (the world is yours) και (are you talking to me?). Το αποτέλεσμα μιλάει!!! Αερογραφία σε κράνος με κινηματογραφικά θέματα από τις ταινίες ο σημαδεμένος (Scarface) και ο ταξιτζής (Taxi driver) με πρωταγωνιστές τους Αλ Πατσίνο και Ρόμπερτ ντε Νίρο αντίστοιχα. Trendy λεπτομέρειες οι αγαπημένες φράσεις των ηρώων (the world is yours) και (are you talking to me?). Το αποτέλεσμα μιλάει!!! Αερογραφία σε κράνος AGV. Χρωματικός συνδυασμός σε άσπρο, κόκκινο και μαύρο, με κυρίως θέμα τα γραφικά από Aprilia Tuono σε συνδυασμό με tribal σχέδια στο πάνω μέρος. Αερογραφία σε κράνος AGV. Χρωματικός συνδυασμός σε άσπρο, κόκκινο και μαύρο, με κυρίως θέμα τα γραφικά από Aprilia Tuono σε συνδυασμό με tribal σχέδια στο πάνω μέρος.
Αερογραφία σε κράνος arai με θέμα την ιαπωνική σημαία με τέτοιο τρόπο που θυμίζει καμικάζι της ασφάλτου. Αερογραφία σε κράνος, συνδυασμός γραμμικού σχεδίου (καρό αγωνιστικές σημαίες) και ζωγραφικό θέμα (ήρωας από το περίφημο κόμικς joe bar team σε φάση –φρέναααα!!! Γαμώτ, γαμώτ,γαμώτ!!!!) Αερογραφία σε arai rx7xx με θέμα χυμώδη ξανθιά γκομενάρα με ολόσωμο τατουάζ! Αερογραφία σε κράνος με κινηματογραφικό θέμα από την ταινία Once upon a time in America (κάποτε στην Αμερική). Σκηνή από την ταινία με φόντο τη γέφυρα του Μανχάταν. Αερογραφία σε κράνος με θέμα από την ταινία ο κυνηγός (The Predator). Το κράνος μοιάζει με το κεφάλι του εξωγήινου τέρατος (alien).
Αερογραφία σε κράνος με θέμα από την ταινία ο κυνηγός (The Predator). Το κράνος μοιάζει με το κεφάλι του εξωγήινου τέρατος (alien). Αερογραφία σε κράνος με κινηματογραφικό θέμα από την ταινία 300 με το Λεωνίδα σε πρώτο πλάνο. Αερογραφία σε κράνος με κινηματογραφικό θέμα από την ταινία 300 με το Λεωνίδα σε πρώτο πλάνο. Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής.
Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφίες σε κράνη μοτοσικλέτας, cart, ποδηλατικά κλπ. Γραμμικά και ζωγραφικά σχέδια σε εκπληκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων για όλες τις γνωστές μάρκες: ARAI, SHOEI, NOLAN, AGV, SUBERT, SUOMI, BMW, SPARCO, ΟMP, BELL. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφίες σε κράνη μοτοσικλέτας, cart, ποδηλατικά κλπ. Γραμμικά και ζωγραφικά σχέδια σε εκπληκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων για όλες τις γνωστές μάρκες: ARAI, SHOEI, NOLAN, AGV, SUBERT, SUOMI, BMW, SPARCO, ΟMP, BELL. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφίες σε κράνη μοτοσικλέτας, cart, ποδηλατικά κλπ. Γραμμικά και ζωγραφικά σχέδια σε εκπληκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων σε όλες τις γνωστές μάρκες ARAI, SHOEI, NOLAN, AGV, SUBERT, SUOMI, BMW, SPARCO, ΟMP, BELL. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής.
Αερογραφίες σε κράνη μοτοσικλέτας, cart, ποδηλατικά κλπ. Γραμμικά και ζωγραφικά σχέδια σε εκπληκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων σε όλες τις γνωστές μάρκες ARAI, SHOEI, NOLAN, AGV, SUBERT, SUOMI, BMW, SPARCO, ΟMP, BELL. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφία σε κράνος – ο γνωστός ήρωας κόμικς Αστερίξ (Asterix) – χωρίς τον Οβελίξ εδώ. Αερογραφία σε ανοιχτό (open face) κράνος με θέμα παρμένο από τις παλιές ένδοξες εποχές της κλασσικής μοτοσικλέτας και ταινίες του περίφημου Steeve mc Queen! Αερογραφία σε ανοιχτό (Open face) κράνος – δάκτυλο και ιδιόρρυθμοι διασκευή του λογότυπου της Harley Davidson. Εντούρο κράνος βαμμένο στα χρώματα της Monster, βγήκε στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό και θεωρείται συλλεκτικό. Το συγκεκριμένο είναι βαμμένο στο χέρι και δεν ξεχωρίζει από το εργοστασιακό!!!
Εντούρο κράνος βαμμένο στα χρώματα της Monster, βγήκε στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό και θεωρείται συλλεκτικό. Το συγκεκριμένο είναι βαμμένο στο χέρι και δεν ξεχωρίζει από το εργοστασιακό!!! Εντούρο κράνος βαμμένο στα χρώματα της Monster, βγήκε στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό και θεωρείται συλλεκτικό. Το συγκεκριμένο είναι βαμμένο στο χέρι και δεν ξεχωρίζει από το εργοστασιακό!!! Εντούρο κράνος βαμμένο στα χρώματα της Monster, βγήκε στην παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό και θεωρείται συλλεκτικό. Το συγκεκριμένο είναι βαμμένο στο χέρι και δεν ξεχωρίζει από το εργοστασιακό!!! Classic κράνος ανοιχτό, βαμμένο σε εντυπωσιακό χρυσό χρώμα με flakes της εταιρίας house of color που παραπέμπει σε κράνη της δεκαετίας των 60s. Προσοχή στα pin striping σχέδια και το λογότυπο της εταιρίας rocking customs τα ποια είναι φτιαγμένα με το χέρι!!! Classic κράνος ανοιχτό, βαμμένο σε εντυπωσιακό χρυσό χρώμα με flakes της εταιρίας house of color που παραπέμπει σε κράνη της δεκαετίας των 60s. Προσοχή στα pin striping σχέδια και το λογότυπο της εταιρίας rocking customs τα ποια είναι φτιαγμένα με το χέρι!!!
Classic κράνος (open face), σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα (indigo blue) και λωρίδες από ανθρακόνημα (βαμμένο απομίμηση). Trendy λεπτομέρειες τα λογότυπα της εταιρίας Rockin Custom και τα χειροποίητα pin striping σχέδια. Classic κράνος (open face), σε ανοιχτό γαλάζιο χρώμα (indigo blue) και λωρίδες από ανθρακόνημα (βαμμένο απομίμηση). Trendy λεπτομέρειες τα λογότυπα της εταιρίας Rockin Custom και τα χειροποίητα pin striping σχέδια. Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφίες σε όλες τις γνωστές μάρκες κρανών (ARAI, SPARCO, ΟMP, BELL). Αγωνιστικά κράνη cart με γραμμικά κυρίως σχέδια σε εντυπωσιακούς χρωματικούς συνδυασμούς. Ακρίβεια στο σχεδιασμό, έμφαση στη λεπτομέρεια και κορυφαία ποιότητα βαφής. Αερογραφία σε κράνος Shoei. Καρό αγωνιστική σημαία τερματισμού, ελληνικές σημαίες, λογότυπο και σήμα της BMW M5 το θέμα του.
Αερογραφία σε κράνος Shoei. Καρό αγωνιστική σημαία τερματισμού, ελληνικές σημαίες, λογότυπο και σήμα της BMW M5 το θέμα του. Αερογραφία σε κράνος Shoei. Καρό αγωνιστική σημαία τερματισμού, ελληνικές σημαίες, λογότυπο και σήμα της BMW M5 το θέμα του. Αερογραφία σε κράνος με θέματα από την γιαπωνέζικη παράδοση σε έντονα πορτοκαλί-κόκκινα χρώματα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα!!! Koi fish, λουλούδια, πεταλούδες, γιαπωνέζος πολεμιστής σαμουράι, σε μια εντυπωσιακή σύνθεση!!! Αερογραφία σε κράνος με θέματα από την γιαπωνέζικη παράδοση σε έντονα πορτοκαλί-κόκκινα χρώματα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα!!! Koi fish, λουλούδια, πεταλούδες, γιαπωνέζος πολεμιστής σαμουράι, σε μια εντυπωσιακή σύνθεση!!! Αερογραφία σε κράνος με θέματα από την γιαπωνέζικη παράδοση σε έντονα πορτοκαλί-κόκκινα χρώματα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα!!! Koi fish, λουλούδια, πεταλούδες, γιαπωνέζος πολεμιστής σαμουράι, σε μια εντυπωσιακή σύνθεση!!!
Αερογραφία σε κράνος με θέματα από την γιαπωνέζικη παράδοση σε έντονα πορτοκαλί-κόκκινα χρώματα που αιχμαλωτίζει το βλέμμα!!! Koi fish, λουλούδια, πεταλούδες, γιαπωνέζος πολεμιστής σαμουράι, σε μια εντυπωσιακή σύνθεση!!! Αερογραφία σε κράνος με θέμα ελληνικές σημαίες, τρύπες από σφαίρες και το περίφημο αρχαίο ελληνικό ρητό (Ή ταν ή επί τας). Trendy λεπτομέρεια οι λωρίδες που αλλάζουν χρώματα στα πλαϊνά του κράνους (prism effect)!!! Βαμμένες με ειδικά χρώματα της περίφημης αμερικανικής εταιρείας house of kolor!!!! Αερογραφία σε κράνος με θέμα ελληνικές σημαίες, τρύπες από σφαίρες και το περίφημο αρχαίο ελληνικό ρητό (Ή ταν ή επί τας). Trendy λεπτομέρεια οι λωρίδες που αλλάζουν χρώματα στα πλαϊνά του κράνους (prism effect)!!! Βαμμένες με ειδικά χρώματα της περίφημης αμερικανικής εταιρείας house of kolor!!!! Δίχρωμο κράνος σε πορτοκαλί και μολυβί χρώμα. Εντυπωσιακό πορτοκαλί της house of color και μολυβί χρώμα με μαύρες πιτσιλιές που δημιουργούν μια γραφίστικη τεχνοτροπία. Δίχρωμο κράνος σε πορτοκαλί και μολυβί χρώμα. Εντυπωσιακό πορτοκαλί της house of color και μολυβί χρώμα με μαύρες πιτσιλιές που δημιουργούν μια γραφίστικη τεχνοτροπία.
Αερογραφία σε κράνος με θέμα διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο της ροκ, αλλά και της μοτοσικλέτας. Jimmy page, Robert Plant, ή αλλιώς Led zeppelin, Jimmy Hendrix και ο θρυλικός Mick Doohan φιγουράρουν σε χαρακτηριστικές σκηνές σε αυτό το κράνος. Ασπρόμαυρη αερογραφία με έγχρωμες λεπτομέρειες σε χαρακτηριστικά σημεία δίνουν στο θέμα ένα ιδιαίτερο στυλ. Αερογραφία σε κράνος με θέμα διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο της ροκ, αλλά και της μοτοσικλέτας. Jimmy page, Robert Plant, ή αλλιώς Led zeppelin, Jimmy Hendrix και ο θρυλικός Mick Doohan φιγουράρουν σε χαρακτηριστικές σκηνές σε αυτό το κράνος. Ασπρόμαυρη αερογραφία με έγχρωμες λεπτομέρειες σε χαρακτηριστικά σημεία δίνουν στο θέμα ένα ιδιαίτερο στυλ. Αερογραφία σε κράνος με θέμα διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο της ροκ, αλλά και της μοτοσικλέτας. Jimmy page, Robert Plant, ή αλλιώς Led zeppelin, Jimmy Hendrix και ο θρυλικός Mick Doohan φιγουράρουν σε χαρακτηριστικές σκηνές σε αυτό το κράνος. Ασπρόμαυρη αερογραφία με έγχρωμες λεπτομέρειες σε χαρακτηριστικά σημεία δίνουν στο θέμα ένα ιδιαίτερο στυλ. Αερογραφία σε κράνος με θέμα διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο της ροκ, αλλά και της μοτοσικλέτας. Jimmy page, Robert Plant, ή αλλιώς Led zeppelin, Jimmy Hendrix και ο θρυλικός Mick Doohan φιγουράρουν σε χαρακτηριστικές σκηνές σε αυτό το κράνος. Ασπρόμαυρη αερογραφία με έγχρωμες λεπτομέρειες σε χαρακτηριστικά σημεία δίνουν στο θέμα ένα ιδιαίτερο στυλ.
www.myartwork.gr