ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (Τοιχογραφίες) down arrow

Οι τοιχογραφίες αποτελούν μόδα, τάση ή ανάγκη, στη διακόσμηση εσωτερικών χωρών; Ότι και να συμβαίνει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ο χώρος σας, η επιχείρηση, το κατάστημα, το σπίτι, το σαλόνι, το παιδικό δωμάτιο, μεταμορφώνονται  με τρόπο δημιουργικό, παίρνουν χρώμα και εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες σας. Οι επαγγελματικοί χώροι αποκτούν χαρακτήρα, το σπίτι γίνεται χώρος χαλάρωσης και έκφρασης, το παιδικό δωμάτιο γαργαλάει ευχάριστα τις αισθήσεις και τη φαντασία των παιδιών!!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:
Ιδιώτες, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Εμπόρους & Τεχνίτες στο χώρο της Διακόσμησης, Ιδιοκτήτες Καταστημάτων, Εστιατορίων, Εταιριών, Ξενοδοχειακών Μονάδων, Gallery.


Τοιχογραφία σε κουζίνα …Κίτυ Κατ!!! Γίνονται επίσης τοιχογραφίες σε παιδικά δωμάτια με παραστάσεις και ήρωες του Disney αλλά και αλλά θέματα. Τοιχογραφίες στο μπαρ blow… παλιά αμερικανικά αυτοκίνητα και hot rod αισθητική, περασμένης δεκαετίας, που δένουν με το ροκ ύφος του μαγαζιού!! Φτιαγμένα με αερογράφο, εξ ολόκληρου με ελεύθερο χέρι (free hand) καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μασκαριστούν τα τουβλάκια πάνω στα οποία έγιναν τα θέματα.   Τοιχογραφίες στο μπαρ blow… παλιά αμερικανικά αυτοκίνητα και hot rod αισθητική, περασμένης δεκαετίας, που δένουν με το ροκ ύφος του μαγαζιού!! Φτιαγμένα με αερογράφο, εξ ολόκληρου με ελεύθερο χέρι (free hand) καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μασκαριστούν τα τουβλάκια πάνω στα οποία έγιναν τα θέματα.   Τοιχογραφίες στο μπαρ blow… παλιά αμερικανικά αυτοκίνητα και hot rod αισθητική, περασμένης δεκαετίας, που δένουν με το ροκ ύφος του μαγαζιού!! Φτιαγμένα με αερογράφο, εξ ολόκληρου με ελεύθερο χέρι (free hand) καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μασκαριστούν τα τουβλάκια πάνω στα οποία έγιναν τα θέματα.   Τοιχογραφίες στο μπαρ blow… παλιά αμερικανικά αυτοκίνητα και hot rod αισθητική, περασμένης δεκαετίας, που δένουν με το ροκ ύφος του μαγαζιού!! Φτιαγμένα με αερογράφο, εξ ολόκληρου με ελεύθερο χέρι (free hand) καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μασκαριστούν τα τουβλάκια πάνω στα οποία έγιναν τα θέματα.
Τοιχογραφίες στο μπαρ blow… παλιά αμερικανικά αυτοκίνητα και hot rod αισθητική, περασμένης δεκαετίας, που δένουν με το ροκ ύφος του μαγαζιού!! Φτιαγμένα με αερογράφο, εξ ολόκληρου με ελεύθερο χέρι (free hand) καθώς δεν υπάρχει τρόπος να μασκαριστούν τα τουβλάκια πάνω στα οποία έγιναν τα θέματα.
www.myartwork.gr