ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ (Αντικείμενα) down arrow

Είδη σπιτιού, έπιπλα, τραπέζια, πόρτες, ντουλάπες, ψυγεία, εκτός από χρηστικά αντικείμενα αποτελούν και ένα πρώτης τάξεως…καμβά !!! Ότι μπορείτε να σκεφτείτε (και ότι δεν μπορείτε) αναλαμβάνουμε να το μεταμορφώσουμε με τρόπο μοναδικό. Οι δυνατότητες είναι  απεριόριστες και μόνο η φαντασία τις ξεπερνάει.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:
Ιδιώτες, Αρχιτέκτονες, Διακοσμητές, Εμπόρους & Τεχνίτες στο χώρο της Διακόσμησης, Ιδιοκτήτες Καταστημάτων, Εστιατορίων, Εταιριών, Ξενοδοχειακών Μονάδων, Gallery.


Αερογραφία σε μικρό ψυγείο. Το σχέδιο είναι βασισμένο πάνω σε μια ιδέα του διάσημου designer Paul smith που το 2009 σχεδίασε κάποια συλλεκτικά κοστούμια  για τη μοτοσικλέτα Bonneville της βρετανικής Triumth. Τα χρώματα εδώ μοιάζουν με κάποιο από τα συλλεκτικά Paul Smith μοντέλα που κυκλοφορήσαν!! Αερογραφία σε μικρό ψυγείο. Το σχέδιο είναι βασισμένο πάνω σε μια ιδέα του διάσημου designer Paul smith που το 2009 σχεδίασε κάποια συλλεκτικά κοστούμια  για τη μοτοσικλέτα Bonneville της βρετανικής Triumth. Τα χρώματα εδώ μοιάζουν με κάποιο από τα συλλεκτικά Paul Smith μοντέλα που κυκλοφορήσαν!! Αερογραφία σε μικρό ψυγείο. Το σχέδιο είναι βασισμένο πάνω σε μια ιδέα του διάσημου designer Paul smith που το 2009 σχεδίασε κάποια συλλεκτικά κοστούμια  για τη μοτοσικλέτα Bonneville της βρετανικής Triumth. Τα χρώματα εδώ μοιάζουν με κάποιο από τα συλλεκτικά Paul Smith μοντέλα που κυκλοφορήσαν!! Τραπέζι πάγκος επιστρωμένος με φύλλα χρυσού!! Κατόπιν αερογραφία με διάφανα χρώματα που επιτρέπουν στο παιχνίδι που κάνει το φως, καθώς πέφτει πάνω στα φύλλα του χρυσού, να φαίνεται!! Το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό και μπορεί ελάχιστα να αποδοθεί στις φωτογραφίες. Θέμα   ..μάτια, δάκρυα και tribals …. Τραπέζι πάγκος επιστρωμένος με φύλλα χρυσού!! Κατόπιν αερογραφία με διάφανα χρώματα που επιτρέπουν στο παιχνίδι που κάνει το φως, καθώς πέφτει πάνω στα φύλλα του χρυσού, να φαίνεται!! Το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό και μπορεί ελάχιστα να αποδοθεί στις φωτογραφίες. Θέμα   ..μάτια, δάκρυα και tribals ….
Τραπέζι κουζίνας με αερογραφία λουλούδια σε έντονα ζεστά χρώματα που δίνουν ζεστασιά και ύφος στο χώρο. Αερογραφίες σε έπιπλα, πόρτες, τραπέζια, ψυγεία και διάφορα αντικείμενα καθημερινής χρήσης! Πρωτότυπες πινελιές διακόσμησης στο χώρο του σπιτιού!!! Τραπέζι κουζίνας βαμμένο με ειδικοί τεχνοτροπία (απομίμηση γρανίτη)!!! Αερογραφίες σε έπιπλα, πόρτες, τραπέζια, ψυγεία και διάφορα αντικείμενα καθημερινής χρήσης! Πρωτότυπες πινελιές διακόσμησης στο χώρο του σπιτιού!!!  Τραπέζι – πάγκος κουζίνας, με εντυπωσιακή αερογραφία σε ασημί και έντονο πορτοκαλί χρώμα. Εντυπωσιακό οπτικό εφε παρουσιάζουν τα πολύχρωμα οξειδωμένα φύλλα χρυσού με τα ποια είναι επιστρωμένο το διακοσμητικό λουλούδι του θέματος. Πρωτότυπες πινελιές διακόσμη0σης στο χώρο του σπιτιού!!!   Τραπέζι – πάγκος κουζίνας, με εντυπωσιακή αερογραφία σε ασημί και έντονο πορτοκαλί χρώμα. Εντυπωσιακό οπτικό εφε παρουσιάζουν τα πολύχρωμα οξειδωμένα φύλλα χρυσού με τα ποια είναι επιστρωμένο το διακοσμητικό λουλούδι του θέματος. Πρωτότυπες πινελιές διακόσμη0σης στο χώρο του σπιτιού!!!   Τραπέζι – πάγκος κουζίνας, με εντυπωσιακή αερογραφία σε ασημί και έντονο πορτοκαλί χρώμα. Εντυπωσιακό οπτικό εφε παρουσιάζουν τα πολύχρωμα οξειδωμένα φύλλα χρυσού με τα ποια είναι επιστρωμένο το διακοσμητικό λουλούδι του θέματος. Πρωτότυπες πινελιές διακόσμη0σης στο χώρο του σπιτιού!!!
www.myartwork.gr