ΑΕΡΟΓΡΑΦΙΕΣ (Μοτό Σετ) down arrow

Custom βαφές και αερογραφίες σε μοτοσικλέτες (street, custom, chopper, sport touring, on off, enduro, παπάκια, scooter, βέσπες, αγωνιστικές). Αερογραφίες  σε ντεπόζιτα, φτερά, μασκάκια, πλαϊνά φαίρινγκ, καπάκια, ζελατίνες, καλύμματα σέλας!!!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:
Ιδιώτες, Επαγγελματίες στο χώρο της βαφής οχημάτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών, σκαφών, επίπλων.


Αερογραφίες σε Harley - Davidson Αερογραφία σε Harley-Davidson Heritage, με θέματα από την ένδοξη ελληνική ιστορία …Η μάχη της Κρήτης …παραστάσεις με γέροντα κρητικό λυράρη ,τα γερμανικά στούκας την ώρα της επίθεσης , τον χάρτη με το σχέδιο μάχης, περήφανο αντάρτη πολεμιστή, και μια επιγραφή ύμνο στον αγώνα του κρητικού λαού!!!   Αερογραφία σε Harley-Davidson Heritage, με θέματα από την ένδοξη ελληνική ιστορία …Η μάχη της Κρήτης …παραστάσεις με γέροντα κρητικό λυράρη ,τα γερμανικά στούκας την ώρα της επίθεσης , τον χάρτη με το σχέδιο μάχης, περήφανο αντάρτη πολεμιστή, και μια επιγραφή ύμνο στον αγώνα του κρητικού λαού!!!   Αερογραφία σε Harley-Davidson Heritage, με θέματα από την ένδοξη ελληνική ιστορία …Η μάχη της Κρήτης …παραστάσεις με γέροντα κρητικό λυράρη ,τα γερμανικά στούκας την ώρα της επίθεσης , τον χάρτη με το σχέδιο μάχης, περήφανο αντάρτη πολεμιστή, και μια επιγραφή ύμνο στον αγώνα του κρητικού λαού!!!   Αερογραφία σε Harley-Davidson Heritage, με θέματα από την ένδοξη ελληνική ιστορία …Η μάχη της Κρήτης …παραστάσεις με γέροντα κρητικό λυράρη ,τα γερμανικά στούκας την ώρα της επίθεσης , τον χάρτη με το σχέδιο μάχης, περήφανο αντάρτη πολεμιστή, και μια επιγραφή ύμνο στον αγώνα του κρητικού λαού!!!
Αερογραφία σε Harley-Davidson Heritage, με θέματα από την ένδοξη ελληνική ιστορία …Η μάχη της Κρήτης …παραστάσεις με γέροντα κρητικό λυράρη ,τα γερμανικά στούκας την ώρα της επίθεσης , τον χάρτη με το σχέδιο μάχης, περήφανο αντάρτη πολεμιστή, και μια επιγραφή ύμνο στον αγώνα του κρητικού λαού!!!   Ολόσωμη αερογραφία σε Yamaha R-1 με θέμα το σήμα της φίρμας (διαπασών) σε χρυσό κόκκινο και λευκό χρώμα. Αερογραφία σε Ducati Monster με τον Seninha (The little Sena) … ένα καρτούν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία και είναι εμπνευσμένο από τον Ayrton Sena …παραστάσεις με τον Seninha, βραζιλιάνικη σημαία, καρό αγωνιστική σημαία και αλλά φτιαγμένα σε ένα πανάκριβο after market κουστούμι από ανθρακόνημα κάνουν το συγκεκριμένο monster ξεχωριστό!!! Αερογραφία σε Ducati Monster με τον Seninha (The little Sena) … ένα καρτούν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία και είναι εμπνευσμένο από τον Ayrton Sena …παραστάσεις με τον Seninha, βραζιλιάνικη σημαία, καρό αγωνιστική σημαία και αλλά φτιαγμένα σε ένα πανάκριβο after market κουστούμι από ανθρακόνημα κάνουν το συγκεκριμένο monster ξεχωριστό!!! Αερογραφία σε Ducati Monster με τον Seninha (The little Sena) … ένα καρτούν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία και είναι εμπνευσμένο από τον Ayrton Sena …παραστάσεις με τον Seninha, βραζιλιάνικη σημαία, καρό αγωνιστική σημαία και αλλά φτιαγμένα σε ένα πανάκριβο after market κουστούμι από ανθρακόνημα κάνουν το συγκεκριμένο monster ξεχωριστό!!!
Αερογραφία σε Ducati Monster με τον Seninha (The little Sena) … ένα καρτούν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία και είναι εμπνευσμένο από τον Ayrton Sena …παραστάσεις με τον Seninha, βραζιλιάνικη σημαία, καρό αγωνιστική σημαία και αλλά φτιαγμένα σε ένα πανάκριβο after market κουστούμι από ανθρακόνημα κάνουν το συγκεκριμένο monster ξεχωριστό!!! Αερογραφία σε Ducati Monster με τον Seninha (The little Sena) … ένα καρτούν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία και είναι εμπνευσμένο από τον Ayrton Sena …παραστάσεις με τον Seninha, βραζιλιάνικη σημαία, καρό αγωνιστική σημαία και αλλά φτιαγμένα σε ένα πανάκριβο after market κουστούμι από ανθρακόνημα κάνουν το συγκεκριμένο monster ξεχωριστό!!! Αερογραφία σε Ducati Monster με τον Seninha (The little Sena) … ένα καρτούν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία και είναι εμπνευσμένο από τον Ayrton Sena …παραστάσεις με τον Seninha, βραζιλιάνικη σημαία, καρό αγωνιστική σημαία και αλλά φτιαγμένα σε ένα πανάκριβο after market κουστούμι από ανθρακόνημα κάνουν το συγκεκριμένο monster ξεχωριστό!!! Αερογραφία σε Ducati Monster με τον Seninha (The little Sena) … ένα καρτούν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία και είναι εμπνευσμένο από τον Ayrton Sena …παραστάσεις με τον Seninha, βραζιλιάνικη σημαία, καρό αγωνιστική σημαία και αλλά φτιαγμένα σε ένα πανάκριβο after market κουστούμι από ανθρακόνημα κάνουν το συγκεκριμένο monster ξεχωριστό!!! Αερογραφία σε Ducati Monster με τον Seninha (The little Sena) … ένα καρτούν που είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία και είναι εμπνευσμένο από τον Ayrton Sena …παραστάσεις με τον Seninha, βραζιλιάνικη σημαία, καρό αγωνιστική σημαία και αλλά φτιαγμένα σε ένα πανάκριβο after market κουστούμι από ανθρακόνημα κάνουν το συγκεκριμένο monster ξεχωριστό!!!
Αερογραφία σε κοστούμι Harley Davidson με θέμα περίεργα tribal κρανία σε φόντο που θυμίζει λαβύρινθο από οστά… Εκπληκτική αίσθηση βάθους και ζωντάνιας!!! Αερογραφία σε κοστούμι Harley Davidson με θέμα περίεργα tribal κρανία σε φόντο που θυμίζει λαβύρινθο από οστά… Εκπληκτική αίσθηση βάθους και ζωντάνιας!!! Αερογραφία σε Suzuki Hayabusa 1300… tribal σχέδια που μπλέκονται με κεραυνούς και αστραπές. Αερογραφία σε R-6 Yamaha με θέμα φλόγες, που το τυλίγουν… true flames. Αερογραφία σε CBR Honda… tribal σχέδια που μπλέκονται με κεραυνούς και αστραπές !! η μηχανή είναι βαμμένη με χρώματα χαμαιλέων (chameleon) που αλλάζουν 4-5 αποχρώσεις ανάλογα με τη γωνία που πέφτει το φως επάνω τους!!! Πολλή εντυπωσιακό στον ήλιο !!!
Αερογραφία …φλόγες , Tribals, τράπουλες, άσσοι, μπάλες μπιλιάρδου….σε μοβ πέρλα με εκπληκτικό βάθος!!! Αερογραφία …φλόγες , Tribals, τράπουλες, άσσοι, μπάλες μπιλιάρδου….σε μοβ πέρλα με εκπληκτικό βάθος!!! Αερογραφία …φλόγες , Tribals, τράπουλες, άσσοι, μπάλες μπιλιάρδου….σε μοβ πέρλα με εκπληκτικό βάθος!!! Αερογραφία …φλόγες , Tribals, τράπουλες, άσσοι, μπάλες μπιλιάρδου….σε μοβ πέρλα με εκπληκτικό βάθος!!! Harley Davidson Ultra, βαμμένη σε λευκό και ρoζ. Συνδυασμός που παραπέμπει σε μια 60ς αισθητική… Αερογραφία με αστέρια της εποχής… Έλβις Πρίσλευ, Μέριλιν Μονρόε, Μάρλο Μπράντο, Τζέιμς Ντιν… τα πίνουν παρεούλα, κάτι που όμως δεν συνέβη πραγματικά, αφού οι τέσσερις τους δεν συναντήθηκαν ποτέ!!!
Harley Davidson Ultra, βαμμένη σε λευκό και ρoζ. Συνδυασμός που παραπέμπει σε μια 60ς αισθητική… Αερογραφία με αστέρια της εποχής… Έλβις Πρίσλευ, Μέριλιν Μονρόε, Μάρλο Μπράντο, Τζέιμς Ντιν… τα πίνουν παρεούλα, κάτι που όμως δεν συνέβη πραγματικά, αφού οι τέσσερις τους δεν συναντήθηκαν ποτέ!!! Harley Davidson Ultra, βαμμένη σε λευκό και ρoζ. Συνδυασμός που παραπέμπει σε μια 60ς αισθητική… Αερογραφία με αστέρια της εποχής… Έλβις Πρίσλευ, Μέριλιν Μονρόε, Μάρλο Μπράντο, Τζέιμς Ντιν… τα πίνουν παρεούλα, κάτι που όμως δεν συνέβη πραγματικά, αφού οι τέσσερις τους δεν συναντήθηκαν ποτέ!!! Harley Davidson Ultra, βαμμένη σε λευκό και ρoζ. Συνδυασμός που παραπέμπει σε μια 60ς αισθητική… Αερογραφία με αστέρια της εποχής… Έλβις Πρίσλευ, Μέριλιν Μονρόε, Μάρλο Μπράντο, Τζέιμς Ντιν… τα πίνουν παρεούλα, κάτι που όμως δεν συνέβη πραγματικά, αφού οι τέσσερις τους δεν συναντήθηκαν ποτέ!!! Αερογραφία σε Suzuki Hayabusa 1300… πριτσινωμένα κομμάτια λαμαρίνας με φθορά, βρωμιά, σκουριά που φαίνονται σαν αληθινά !!! Το συγκεκριμένο Hayabusa έχει τούρμπο (ιπποδύναμη κοντά στα 500 hp), βελτιωμένα μηχανικά μέρη και ένα μικρό εργοστάσιο με ηλεκτρονικά, για να διαχειρίζεται τόση δύναμη !!! έλαβε μέρος σε αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος ντράγκστερ!!! Αερογραφία σε Suzuki Hayabusa 1300… πριτσινωμένα κομμάτια λαμαρίνας με φθορά, βρωμιά, σκουριά που φαίνονται σαν αληθινά !!! Το συγκεκριμένο Hayabusa έχει τούρμπο (ιπποδύναμη κοντά στα 500 hp), βελτιωμένα μηχανικά μέρη και ένα μικρό εργοστάσιο με ηλεκτρονικά, για να διαχειρίζεται τόση δύναμη !!! έλαβε μέρος σε αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος ντράγκστερ!!!
Αερογραφία σε Suzuki Hayabusa 1300… πριτσινωμένα κομμάτια λαμαρίνας με φθορά, βρωμιά, σκουριά που φαίνονται σαν αληθινά !!! Το συγκεκριμένο Hayabusa έχει τούρμπο (ιπποδύναμη κοντά στα 500 hp), βελτιωμένα μηχανικά μέρη και ένα μικρό εργοστάσιο με ηλεκτρονικά, για να διαχειρίζεται τόση δύναμη !!! έλαβε μέρος σε αγώνες του πανελλήνιου πρωταθλήματος ντράγκστερ!!! Αερογραφία σε harley … Δέρμα φιδιού!! Αερογραφία σε harley … Δέρμα φιδιού!! Αερογραφία σε Yamaha R-6 αγωνιστικό … Το λογότυπο εταιρίας πετρελαιοειδών έγινε βαφτό στα πλαϊνά φαίρινγκ (γιατί έχουν τέτοιες εσοχές και γωνίες που δεν μπορούσε να γίνει αυτοκόλλητο). Harley Davidson Ultra βαμμένη σε ένα εντυπωσιακό χρωματικό συνδυασμό, μαύρο ασημί κόκκινη πέρλα…πρωτότυπες φλόγες που δεν μοιάζουν με τις συνηθισμένες !!!
Harley Davidson Ultra βαμμένη σε ένα εντυπωσιακό χρωματικό συνδυασμό, μαύρο ασημί κόκκινη πέρλα…πρωτότυπες φλόγες που δεν μοιάζουν με τις συνηθισμένες !!! Αερογραφία με τίτλο .. sex drugs & rock n roll, ξανθιά δασκάλα μουσικής, μπότες με τακούνια, ντραμς και μυτερά σπιρούνια. Λίγο ποιο χαμηλά … την κιθάρα εννοώ… αυτό θα πει δέσιμο με τη μουσική….εκπληκτική λεπτομέρεια στην απόδοση του γυμνού γυναικείου σώματος και όχι μόνο… Από τις καλύτερες αερογραφίες ever !!!! Αερογραφία με τίτλο .. sex drugs & rock n roll, ξανθιά δασκάλα μουσικής, μπότες με τακούνια, ντραμς και μυτερά σπιρούνια. Λίγο ποιο χαμηλά … την κιθάρα εννοώ… αυτό θα πει δέσιμο με τη μουσική….εκπληκτική λεπτομέρεια στην απόδοση του γυμνού γυναικείου σώματος και όχι μόνο… Από τις καλύτερες αερογραφίες ever !!!! Αερογραφία με τίτλο .. sex drugs & rock n roll, ξανθιά δασκάλα μουσικής, μπότες με τακούνια, ντραμς και μυτερά σπιρούνια. Λίγο ποιο χαμηλά … την κιθάρα εννοώ… αυτό θα πει δέσιμο με τη μουσική….εκπληκτική λεπτομέρεια στην απόδοση του γυμνού γυναικείου σώματος και όχι μόνο… Από τις καλύτερες αερογραφίες ever !!!! Αερογραφία με τίτλο .. sex drugs & rock n roll, ξανθιά δασκάλα μουσικής, μπότες με τακούνια, ντραμς και μυτερά σπιρούνια. Λίγο ποιο χαμηλά … την κιθάρα εννοώ… αυτό θα πει δέσιμο με τη μουσική….εκπληκτική λεπτομέρεια στην απόδοση του γυμνού γυναικείου σώματος και όχι μόνο… Από τις καλύτερες αερογραφίες ever !!!!
Αερογραφία με τίτλο .. sex drugs & rock n roll, ξανθιά δασκάλα μουσικής, μπότες με τακούνια, ντραμς και μυτερά σπιρούνια. Λίγο ποιο χαμηλά … την κιθάρα εννοώ… αυτό θα πει δέσιμο με τη μουσική….εκπληκτική λεπτομέρεια στην απόδοση του γυμνού γυναικείου σώματος και όχι μόνο… Από τις καλύτερες αερογραφίες ever !!!! Αερογραφία σε harley με θέματα από τη ταινία sin city Αερογραφία σε harley με θέματα από τη ταινία sin city Αερογραφία σε harley με θέματα από τη ταινία sin city Αερογραφίες σε Harley – Davidson FXR … κόκκινο της φωτιάς και ασημί tribals…
Αερογραφίες σε Harley – Davidson FXR … κόκκινο της φωτιάς και ασημί tribals…
Αερογραφίες σε Harley – Davidson FXR … κόκκινο της φωτιάς και ασημί tribals… Αερογραφία σε βέσπα PX-150….πλαϊνά καπάκια, καπάκι από το ντουλαπάκι, μπροστινό φτερό και γραβάτα βαμμένα στα χρώματα της burberry !!! Αν έβγαινε εργοστασιακό θα πουλούσε άραγε; Αερογραφία σε βέσπα PX-150….πλαϊνά καπάκια, καπάκι από το ντουλαπάκι, μπροστινό φτερό και γραβάτα βαμμένα στα χρώματα της burberry !!! Αν έβγαινε εργοστασιακό θα πουλούσε άραγε; Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage… Τίτλος: The Skull Master… Συνδυασμός γραμμικού σχεδίου και αερογραφίας… Κρανία τύπου Allien Face και Predator δίνουν στη μηχανή ένα επιθετικό στυλ!!!
moto 167 b2 Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage… Τίτλος: The Skull Master… Συνδυασμός γραμμικού σχεδίου και αερογραφίας… Κρανία τύπου Allien Face και Predator δίνουν στη μηχανή ένα επιθετικό στυλ!!! Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage… Τίτλος: The Skull Master… Συνδυασμός γραμμικού σχεδίου και αερογραφίας… Κρανία τύπου Allien Face και Predator δίνουν στη μηχανή ένα επιθετικό στυλ!!! Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage… Τίτλος: The Skull Master… Συνδυασμός γραμμικού σχεδίου και αερογραφίας… Κρανία τύπου Allien Face και Predator δίνουν στη μηχανή ένα επιθετικό στυλ!!! Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage… Τίτλος: The Skull Master… Συνδυασμός γραμμικού σχεδίου και αερογραφίας… Κρανία τύπου Allien Face και Predator δίνουν στη μηχανή ένα επιθετικό στυλ!!!
Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage… Τίτλος: The Skull Master… Συνδυασμός γραμμικού σχεδίου και αερογραφίας… Κρανία τύπου Allien Face και Predator δίνουν στη μηχανή ένα επιθετικό στυλ!!! Αερογραφία σε triumth bonneville … Πολύχρωμη Αγγλική Σημαία …Συλλεκτικό σχέδιο με την υπογραφή του διάσημου designer Paul Smith που βγήκε στην παραγωγή το 2006 σε περιορισμένο αριθμό… Το συγκεκριμένο έχει την δική μου υπογραφή. Αερογραφία σε triumth bonneville … Πολύχρωμη Αγγλική Σημαία …Συλλεκτικό σχέδιο με την υπογραφή του διάσημου designer Paul Smith που βγήκε στην παραγωγή το 2006 σε περιορισμένο αριθμό… Το συγκεκριμένο έχει την δική μου υπογραφή. Αερογραφία σε triumth bonneville … Πολύχρωμη Αγγλική Σημαία …Συλλεκτικό σχέδιο με την υπογραφή του διάσημου designer Paul Smith που βγήκε στην παραγωγή το 2006 σε περιορισμένο αριθμό… Το συγκεκριμένο έχει την δική μου υπογραφή. Αερογραφία σε Harley Davidson Custom Chopper… Θέμα: Spiderman, αράχνες, ιστός… Εκπληκτικό Βάθος και Ένταση βγάζει το πορτοκαλί χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (tangerine kandy της House Of Kolor)
Αερογραφία σε Harley Davidson Custom Chopper… Θέμα: Spiderman, αράχνες, ιστός… Εκπληκτικό Βάθος και Ένταση βγάζει το πορτοκαλί χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (tangerine kandy της House Of Kolor) Αερογραφία σε Harley Davidson Custom Chopper… Θέμα: Spiderman, αράχνες, ιστός… Εκπληκτικό Βάθος και Ένταση βγάζει το πορτοκαλί χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (tangerine kandy της House Of Kolor) Αερογραφία σε Harley Davidson Custom Chopper… Θέμα: Spiderman, αράχνες, ιστός… Εκπληκτικό Βάθος και Ένταση βγάζει το πορτοκαλί χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (tangerine kandy της House Of Kolor) Αερογραφία σε Harley Davidson Custom Chopper… Θέμα: Spiderman, αράχνες, ιστός… Εκπληκτικό Βάθος και Ένταση βγάζει το πορτοκαλί χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (tangerine kandy της House Of Kolor) Αερογραφία σε Harley Davidson Custom Chopper… Θέμα: Spiderman, αράχνες, ιστός… Εκπληκτικό Βάθος και Ένταση βγάζει το πορτοκαλί χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (tangerine kandy της House Of Kolor)
Κλασικές φλόγες… αερογραφία σε Harley Davidson… Κλασικές φλόγες… αερογραφία σε Harley Davidson… Κλασικές φλόγες… αερογραφία σε Harley Davidson… Κλασικές φλόγες… αερογραφία σε Harley Davidson… Αερογραφία σε Sportster 1200… Θέμα: Μεγάλοι Blues Καλλιτέχνες… Jimi Hendrix, Johnny Winter, Eric Clapton, Eric Sardinas, Charlie Musselwhite, Stevie Ray Vaughaun και οι υπογραφές τους, ρετρό μικρόφωνο εποχής και παρτιτούρες!!! Εκπληκτική λάμψη και βάθος βγάζει το κόκκινο χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (apple red kandy της αμερικανικής εταιρίας house of kolor)
Αερογραφία σε Sportster 1200… Θέμα: Μεγάλοι Blues Καλλιτέχνες… Jimi Hendrix, Johnny Winter, Eric Clapton, Eric Sardinas, Charlie Musselwhite, Stevie Ray Vaughaun και οι υπογραφές τους, ρετρό μικρόφωνο εποχής και παρτιτούρες!!! Εκπληκτική λάμψη και βάθος βγάζει το κόκκινο χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (apple red kandy της αμερικανικής εταιρίας house of kolor) Αερογραφία σε Sportster 1200… Θέμα: Μεγάλοι Blues Καλλιτέχνες… Jimi Hendrix, Johnny Winter, Eric Clapton, Eric Sardinas, Charlie Musselwhite, Stevie Ray Vaughaun και οι υπογραφές τους, ρετρό μικρόφωνο εποχής και παρτιτούρες!!! Εκπληκτική λάμψη και βάθος βγάζει το κόκκινο χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (apple red kandy της αμερικανικής εταιρίας house of kolor) Αερογραφία σε Sportster 1200… Θέμα: Μεγάλοι Blues Καλλιτέχνες… Jimi Hendrix, Johnny Winter, Eric Clapton, Eric Sardinas, Charlie Musselwhite, Stevie Ray Vaughaun και οι υπογραφές τους, ρετρό μικρόφωνο εποχής και παρτιτούρες!!! Εκπληκτική λάμψη και βάθος βγάζει το κόκκινο χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (apple red kandy της αμερικανικής εταιρίας house of kolor) Αερογραφία σε Sportster 1200… Θέμα: Μεγάλοι Blues Καλλιτέχνες… Jimi Hendrix, Johnny Winter, Eric Clapton, Eric Sardinas, Charlie Musselwhite, Stevie Ray Vaughaun και οι υπογραφές τους, ρετρό μικρόφωνο εποχής και παρτιτούρες!!! Εκπληκτική λάμψη και βάθος βγάζει το κόκκινο χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (apple red kandy της αμερικανικής εταιρίας house of kolor) Αερογραφία σε Harley Davidson Ultra… Εντυπωσιακή τριχρωμία σε μαύρο, λευκή πέρλα και πορτοκαλί kandy.
Αερογραφία σε Harley Davidson τροποποιημένο σε τρίκυκλο… Αερογραφία σε Harley Davidson τροποποιημένο σε τρίκυκλο… Αερογραφία σε Harley Davidson τροποποιημένο σε τρίκυκλο… Αερογραφία σε Harley Davidson τροποποιημένο σε τρίκυκλο… Αερογραφία σε Harley Davidson τροποποιημένο σε τρίκυκλο…
Αερογραφία σε Ducati Monster… Θέμα:Τι άλλο… Χωροδικτύωμα … Τα κομμάτια της μοτοσικλέτας έχουν επιστρωθεί με φύλλα χρυσού, κατόπιν έγιναν οι αερογραφίες και τέλος βάφτηκε σε χρώμα kandy apple red της house of kolor… Το οπτικό αποτέλεσμα στο φως του ήλιου είναι εκθαμβωτικό. Η συγκεκριμένη Μοτοσικλέτα πήρε την τρίτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ducati το καλοκαίρι του 2009 (Ducati Art Contest). Συμμετείχε στο διαγωνισμό με τον χαρακτηριστικό τίτλο El Greco! Αερογραφία σε Ducati Monster… Θέμα:Τι άλλο… Χωροδικτύωμα … Τα κομμάτια της μοτοσικλέτας έχουν επιστρωθεί με φύλλα χρυσού, κατόπιν έγιναν οι αερογραφίες και τέλος βάφτηκε σε χρώμα kandy apple red της house of kolor… Το οπτικό αποτέλεσμα στο φως του ήλιου είναι εκθαμβωτικό. Η συγκεκριμένη Μοτοσικλέτα πήρε την τρίτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ducati το καλοκαίρι του 2009 (Ducati Art Contest). Συμμετείχε στο διαγωνισμό με τον χαρακτηριστικό τίτλο El Greco! Αερογραφία σε Ducati Monster… Θέμα:Τι άλλο… Χωροδικτύωμα … Τα κομμάτια της μοτοσικλέτας έχουν επιστρωθεί με φύλλα χρυσού, κατόπιν έγιναν οι αερογραφίες και τέλος βάφτηκε σε χρώμα kandy apple red της house of kolor… Το οπτικό αποτέλεσμα στο φως του ήλιου είναι εκθαμβωτικό. Η συγκεκριμένη Μοτοσικλέτα πήρε την τρίτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ducati το καλοκαίρι του 2009 (Ducati Art Contest). Συμμετείχε στο διαγωνισμό με τον χαρακτηριστικό τίτλο El Greco! Αερογραφία σε Ducati Monster… Θέμα:Τι άλλο… Χωροδικτύωμα … Τα κομμάτια της μοτοσικλέτας έχουν επιστρωθεί με φύλλα χρυσού, κατόπιν έγιναν οι αερογραφίες και τέλος βάφτηκε σε χρώμα kandy apple red της house of kolor… Το οπτικό αποτέλεσμα στο φως του ήλιου είναι εκθαμβωτικό. Η συγκεκριμένη Μοτοσικλέτα πήρε την τρίτη θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό της Ducati το καλοκαίρι του 2009 (Ducati Art Contest). Συμμετείχε στο διαγωνισμό με τον χαρακτηριστικό τίτλο El Greco! Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage … Εντυπωσιακή τριχρωμία σε μαύρο, ασημί και πορτοκαλί kandy με σχέδια tribal
Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage … Εντυπωσιακή τριχρωμία σε μαύρο, ασημί και πορτοκαλί kandy με σχέδια tribal Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage … Εντυπωσιακή τριχρωμία σε μαύρο, ασημί και πορτοκαλί kandy με σχέδια tribal Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage … Εντυπωσιακή τριχρωμία σε μαύρο, ασημί και πορτοκαλί kandy με σχέδια tribal Αερογραφία σε Harley Davidson Heritage … Εντυπωσιακή τριχρωμία σε μαύρο, ασημί και πορτοκαλί kandy με σχέδια tribal The Indigo Project… by Rockin Customs Χειροποίητος Σκελετός και ντεπόζιτα (Hardcore Waltz Look)… Βαφή σε χρώμα Indigo Blue με αερογραφίες και διακριτικά pin striping όπου χρειάζεται!!!
The Indigo Project… by Rockin Customs Χειροποίητος Σκελετός και ντεπόζιτα (Hardcore Waltz Look)… Βαφή σε χρώμα Indigo Blue με αερογραφίες και διακριτικά pin striping όπου χρειάζεται!!! The Indigo Project… by Rockin Customs Χειροποίητος Σκελετός και ντεπόζιτα (Hardcore Waltz Look)… Βαφή σε χρώμα Indigo Blue με αερογραφίες και διακριτικά pin striping όπου χρειάζεται!!! Αερογραφία σε Sportster …. Θέμα: Gothic φτερά, νεκροκεφαλές και σταυροί !!! Αερογραφία σε Sportster …. Θέμα: Gothic φτερά, νεκροκεφαλές και σταυροί !!! Αερογραφία σε κουστούμι Sportster (2011 look) Φλόγες σε μολυβί και μαύρο χρώμα
Αερογραφία σε κουστούμι Sportster (2011 look) Φλόγες σε μολυβί και μαύρο χρώμα Αερογραφία σε κουστούμι Sportster (2011 look) Φλόγες σε μολυβί και μαύρο χρώμα Βαφή Αερογραφία σε Harley Davidson fat boy… Εφέ μαρμάρου (Marblizer) … Εκπληκτική λάμψη και βάθος βγάζει το κόκκινο χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (apple red kandy της αμερικανικής εταιρίας house of kolor) Βαφή Αερογραφία σε Harley Davidson fat boy… Εφέ μαρμάρου (Marblizer) … Εκπληκτική λάμψη και βάθος βγάζει το κόκκινο χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (apple red kandy της αμερικανικής εταιρίας house of kolor) Βαφή Αερογραφία σε Harley Davidson fat boy… Εφέ μαρμάρου (Marblizer) … Εκπληκτική λάμψη και βάθος βγάζει το κόκκινο χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (apple red kandy της αμερικανικής εταιρίας house of kolor)
Βαφή Αερογραφία σε Harley Davidson fat boy… Εφέ μαρμάρου (Marblizer) … Εκπληκτική λάμψη και βάθος βγάζει το κόκκινο χρώμα που είναι βαμμένη η μοτοσικλέτα (apple red kandy της αμερικανικής εταιρίας house of kolor) Βαφή, Αερογραφία σε Bobber (Harley Davidson Sportster 1200) … Εντυπωσιακή Τριχρωμία… μαύρο, μπρονζέ και πράσινο Kandy της house of kolor… Διακριτικά pin stripe κ Old School αισθητική !!! Βαφή, Αερογραφία σε Bobber (Harley Davidson Sportster 1200) … Εντυπωσιακή Τριχρωμία… μαύρο, μπρονζέ και πράσινο Kandy της house of kolor… Διακριτικά pin stripe κ Old School αισθητική !!! Βαφή, Αερογραφία σε Bobber (Harley Davidson Sportster 1200) … Εντυπωσιακή Τριχρωμία… μαύρο, μπρονζέ και πράσινο Kandy της house of kolor… Διακριτικά pin stripe κ Old School αισθητική !!! Βαφή, Αερογραφία σε Bobber (Harley Davidson Sportster 1200) … Εντυπωσιακή Τριχρωμία… μαύρο, μπρονζέ και πράσινο Kandy της house of kolor… Διακριτικά pin stripe κ Old School αισθητική !!!
Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!! Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!! Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!! Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!! Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!!
Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!! Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!! Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!! Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!! Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!!
Αερογραφίες σε μεταποιημένο Harley – Davidson, V-rod με look Electra glide… Σκηνές από την γνωστή σειρά Thunder cats… Liono, Chitahra, The eye of thundera,κλπ… Ασπρόμαυρες αερογραφίες με φοβερή ζωντάνια και κόκκινες λεπτομέρειες δίνουν ένα ιδιαίτερο κόμικ ύφος στη μηχανή…. tip … τα πίσω. Φώτα και φλας έχουν ενσωματωθεί στο φτερό και τις βαλίτσες, έχουν αερογραφίες αλλά φωτίζουν κανονικά!!! Αερογραφία σε Harley Davidson Sportster …. κρανίο με κράνος και κόκκινα γυαλιά… Trendy λεπτομέρειες …τα χειροποίητα pin striping σχέδια σε μαύρο και κόκκινο χρώμα … Old school αισθητική και ρετρό ύφος!!! Αερογραφία σε Harley Davidson Sportster …. κρανίο με κράνος και κόκκινα γυαλιά… Trendy λεπτομέρειες …τα χειροποίητα pin striping σχέδια σε μαύρο και κόκκινο χρώμα … Old school αισθητική και ρετρό ύφος!!! Αερογραφία σε Harley Davidson Sportster …. κρανίο με κράνος και κόκκινα γυαλιά… Trendy λεπτομέρειες …τα χειροποίητα pin striping σχέδια σε μαύρο και κόκκινο χρώμα … Old school αισθητική και ρετρό ύφος!!! Αερογραφία σε Harley Davidson Sportster …. κρανίο με κράνος και κόκκινα γυαλιά… Trendy λεπτομέρειες …τα χειροποίητα pin striping σχέδια σε μαύρο και κόκκινο χρώμα … Old school αισθητική και ρετρό ύφος!!!
Αερογραφία σε Harley Davidson Sportster …. κρανίο με κράνος και κόκκινα γυαλιά… Trendy λεπτομέρειες …τα χειροποίητα pin striping σχέδια σε μαύρο και κόκκινο χρώμα … Old school αισθητική και ρετρό ύφος!!! Αερογραφία – βαφή σε Harley Davidson … hard core σκελετός … τριχρωμία … άσπρο μαύρο, πορτοκαλί… Εντυπωσιακός ο συνδυασμός ματ βερνικιού με γυαλιστερές λωρίδες!!!! Αερογραφία – βαφή σε Harley Davidson … hard core σκελετός … τριχρωμία … άσπρο μαύρο, πορτοκαλί… Εντυπωσιακός ο συνδυασμός ματ βερνικιού με γυαλιστερές λωρίδες!!!! Αερογραφία – βαφή σε Harley Davidson … hard core σκελετός … τριχρωμία … άσπρο μαύρο, πορτοκαλί… Εντυπωσιακός ο συνδυασμός ματ βερνικιού με γυαλιστερές λωρίδες!!!! Αερογραφία – βαφή σε Harley Davidson … hard core σκελετός … τριχρωμία … άσπρο μαύρο, πορτοκαλί… Εντυπωσιακός ο συνδυασμός ματ βερνικιού με γυαλιστερές λωρίδες!!!!
Βαφή, Αερογραφία σε Bobber … Με αναφορές στον Dillinger, γνωστό μαφιόζο στην Αμερική του 50… Ματ βερνίκι, διακριτικά pin stripe, ‘παλαιομοδίτικες΄ γραμματοσειρές, ιστοί αράχνης και ελαφρές σκιές που προσδίδουν μια υφή παλαίωσης και φθοράς… Tip...η μπάλα μπιλιάρδου που έχει ενσωματωθεί στη τάπα του ρεζερβουάρ! Βαφή, Αερογραφία σε Bobber … Με αναφορές στον Dillinger, γνωστό μαφιόζο στην Αμερική του 50… Ματ βερνίκι, διακριτικά pin stripe, ‘παλαιομοδίτικες΄ γραμματοσειρές, ιστοί αράχνης και ελαφρές σκιές που προσδίδουν μια υφή παλαίωσης και φθοράς… Tip...η μπάλα μπιλιάρδου που έχει ενσωματωθεί στη τάπα του ρεζερβουάρ! Βαφή, Αερογραφία σε Bobber … Με αναφορές στον Dillinger, γνωστό μαφιόζο στην Αμερική του 50… Ματ βερνίκι, διακριτικά pin stripe, ‘παλαιομοδίτικες΄ γραμματοσειρές, ιστοί αράχνης και ελαφρές σκιές που προσδίδουν μια υφή παλαίωσης και φθοράς… Tip...η μπάλα μπιλιάρδου που έχει ενσωματωθεί στη τάπα του ρεζερβουάρ! Βαφή, Αερογραφία σε Bobber … Με αναφορές στον Dillinger, γνωστό μαφιόζο στην Αμερική του 50… Ματ βερνίκι, διακριτικά pin stripe, ‘παλαιομοδίτικες΄ γραμματοσειρές, ιστοί αράχνης και ελαφρές σκιές που προσδίδουν μια υφή παλαίωσης και φθοράς… Tip...η μπάλα μπιλιάρδου που έχει ενσωματωθεί στη τάπα του ρεζερβουάρ! Βαφή, Αερογραφία σε Bobber … Με αναφορές στον Dillinger, γνωστό μαφιόζο στην Αμερική του 50… Ματ βερνίκι, διακριτικά pin stripe, ‘παλαιομοδίτικες΄ γραμματοσειρές, ιστοί αράχνης και ελαφρές σκιές που προσδίδουν μια υφή παλαίωσης και φθοράς… Tip...η μπάλα μπιλιάρδου που έχει ενσωματωθεί στη τάπα του ρεζερβουάρ!
www.myartwork.gr